Docente

BEWUST ZIEN... BEWUST VOELEN... BEWUST ERVAREN... BEWUST "ZIJN" ...
LEVEN ... VANUIT HET HART, IN HET "HIER EN NU".

om namah shivaya

((

Mijn naam is Miranda van Zanten en tel 46 jaar in dit leven. Moeder van 3 kinderen. In de afgelopen 20 jaar ben ik er achter gekomen dat mij hart en mijn passie ligt o.a bij Ayurveda. In de brede zin daarvan, gezien de Ayurvedische levenswijze. Ook geldt volgens de Ayurveda dat een voorwaarde is voor een goede leefwijze om blij te zijn, indien dat niet het geval is dan is er een verstoring in het lichaam en een allereerste stadia van een ziekte.

Bewust leven, bewust voelen en bewust zien, iedere dag, ieder moment opnieuw en daar naar handelen. Lichaam, geest en ziel op elkaar afstemmen. Maakt het leven overzienbaar, eerlijk, ruim, plezierig en vol (universele)liefde. Nu ruim 15 jaar mag ik mensen helpen in de vorm van Ayurvedische massage die een reinigende werking heeft en lichaam, ziel en geest dichter bij elkaar brengt. En sinds ruim 10 jaar ben ik dagelijks actief aan het werk in mijn eigen praktijk voor Natuurlijk Geneeskunde. Ook het geven van Yoga lessen en Shamballa Healing/ Sjamanisme, spirituele counseling zijn een onderdeel hiervan.

In mijn Yoga lessen zijn we bezig met het lichaam sterker te maken en ruimer en leniger, maar dit is voor mij een ingang om in de lessen tot een dieper en breder bewustzijn te komen en dit mee te laten nemen in het dagelijks leven. Ook tijdens de individuele consulten en massagecursussen of workshops die ik mag geven, wil ik dit stukje meer meegeven.

Mijn opleiding voor de Hatha Yoga ligt o.a bij de Saswitha Stichting, school voor Yoga en Wijsbegeerte en mijn ervaringen in mijn dagelijks leven. De beginselen van de Ayurvedische massage eveneens bij de Saswitha Stichting en de verdiepingsopleiding heb ik genoten bij Drs Alaknanda Roa. Adem, Meditatie en Healing bij Hen Straver. Dorn Therapie bij het Dorn Instituut te Ommen. Yoga en Ayurveda Health opleiding  in Belgie. Maar mijn meeste ervaring heb ik voor nu gekregen uit de Babaji Ashram in Loenen, waar mijn hart ligt en ook de verruimende, maar liefde volle lessen zijn ontvangen.

Jai Maha Maya Ki Jai  
Om Namah Shivaya

 

 

 

                                                                                                Namasté

I honor the place in you

in which the entire universe dwells

I honor the place in you

which is of love, of truth, of light and of peace

When you are in that place in you

and I am in that place in me,

We are one